Stichter en bezieler

Jan Beuckelaere is de bezieler en oprichter van "De IJSKAR". Een bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat.

Het avontuur begint in maart 1993. Jan start met een avondronde in en rond Diksmuide. In het weekend trekt hij met zijn ijswagen naar Nieuwpoort. Enkele jaren later worden zijn ijsjes ook aan de Oostkust fel gesmaakt.

Wie ooit al eens op een camping verbleef in Bredene, De Haan, Klemskerke of Wenduine heeft er ongetwijfeld van geproefd.

Jan verkoopt aan elke campinggast een koel ijsje met een warme lach.

Uitbreiding en triporteur

Eén ijswagen worden er twee, twee ijswagens worden er drie. Bovendien tikt Jan een tiental jaar geleden de triporteur op de kop. Een retrobakfiets die hij volledig restaureert en waarin het lekkerste artisanale schepijs geduldig wacht tot het luikje opengaat. 

Op de set van…

De IJskar al gespot op TV? Dat kan! De IJskar gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo is de ijsbakfiets te zien in de film Zeevonk en de televisiereeks Chantal.

De IJskar mocht ook de crew tijdens de opnames van de reeks In Vlaamse Velden van lekkere artisanale ijsjes voorzien.

“Een crèmeke lekken en were deure doen, mo how zeg!”

Vraag nu je offerte aan.

Wij helpen jou graag verder. Een kinder- en/of volwassenenfeest? Hoeveel personen verwacht je? Waar gaat het feest door? Zijn er specifieke wensen?

Hoe meer je ons vertelt, hoe beter wij jou van dienst kunnen zijn!

Image

De IJskar BV

Tarwestraat 25
8600 Diksmuide

tel 0485 502713
info@deijskar.be

Word zelf een ijsjesman!

Ben je een sociaal persoon en gebeten door ijs? Word zelf een ijsjesman! De IJskar zoekt gemotiveerde jobstudenten of flexijobs. Een vakantiegevoel tijdens de werkuren!

Beschikken over een rijbewijs B is noodzakelijk.